Inloggen voor koorleden

Wat moet ik doen om lid te worden van het Colourful City Koor (CCK)?

• Een belangstellende voor het koor kan zich melden via info@colourfulcitykoor.nl of via een koorlid.
  • Alle aanmeldingen worden doorgegeven aan de Coördinatiecommissie (Coco). Yvonne Wetters of Ton Duykers beantwoordt de eerste vragen en nodigt uit om te komen proefdraaien. Daarbij wordt de informatie voor aspirant-leden verstrekt, zodat het aspirant koorlid zich een beeld kan vormen van wat er bij deelname verwacht wordt.
  • Yvonne Wetters of Ton Duykers verwelkomt nieuwe koorleden op de repetitieavond (elke woensdagavond) en wijst de weg.
  • Het aspirant-lid krijgt een leenmap met de bladmuziek van Annemieke Hendriks.
  • Na de eerste repetitie is er een korte terugkoppeling. Er is een proeftijd van 5 weken, ingaande na de eerste kennismaking.
  • Als het aspirant-lid na de proeftijd lid wil worden, gaat het maandelijks contributie betalen. Die is op dit moment € 18,50 per maand en dient maandelijks te worden voldaan.
  • Het nieuwe koorlid geeft aan Yvonne Wetters zijn/haar e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum door.
  • Ook krijgt het nieuwe lid de inloggegevens voor de koorledenwebsite, zodat het zich kan inschrijven als abonnee op de website om vervolgens de mails te ontvangen die via de website verstuurd worden.
  • Wanneer een nieuw lid, naar het oordeel van de dirigent, het repertoire voldoende beheerst, neemt deze ook deel aan uitvoeringen en optredens van het koor. Van een koorlid wordt verwacht dat deze aan alle repetities meedoet; als dat niet altijd lukt dan toch minstens 80% per jaar.
  • Er is geen bijzondere koorkleding die aangeschaft moet worden. Verwacht wordt dat er in zwarte kleding in eigen bezit wordt opgetreden. Die zwarte kleding wordt opgefleurd met kleurrijke accenten die in overleg met de kledingcommissie wordt uitgereikt.
    De coördinatiecommissie CCK